Elixia seppälä aukioloajat taustakuva puhelimeen

Aukioloajat, osoite ja ajo-ohjeet paikkaan ELIXIA Seppälä, Liikunta- ja hyvinvointikeskus Jyväskylä. Puuttuu: taustakuva ‎ puhelimeen. Jyväskylän Seppälän Elixiassa on aloitettu yt-neuvottelut, joiden pohjana on yhtiön suunnitelma lopettaa Seppälän toimipisteen liiketoiminta  Puuttuu: aukioloajat ‎ taustakuva ‎ puhelimeen. ELIXIA Seppälä, Liikunta- ja hyvinvointikeskus, Jyväskylä. 1 tykkäystä · 1 puhuu Sähköposti tai puhelin, Salasana. Unohditko . elixian johto voisi ottaa pöydälle lapsiparkki toiminnan: ehdotuksena hoitovaraus netin kautta! Näytä kaikki. Puuttuu: taustakuva..

Ilmaista aikuis horoskooppi rakkaus

Asiakaspalvelu Tilaa lehti Jätä ilmoitus Mediamyynti Yhteystiedot Tuotteet ja hinnasto Aineisto-ohjeet. Jos haluat vaihtaa nimimerkkiäsi, voit tehdä sen täältä. Lue 2 viikkoa maksutta!

Jyväskylän Seppälässä toimiva liikuntakeskus Elixia suljetaan sunnuntaina eli vappuaattona. Henkilökunta sai tiedon irtisanomisista  Puuttuu: aukioloajat ‎ taustakuva ‎ puhelimeen. Liikuntakeskus ELIXIA Seppälä suljetaan sunnuntaina Lämmin kiitos ELIXIA Seppälän henkilökunnalle, jäsenille ja yhteistyökumppaneille  Puuttuu: taustakuva ‎ puhelimeen. Jyväskylän Seppälän Elixiassa on aloitettu yt-neuvottelut, joiden pohjana on yhtiön suunnitelma lopettaa Seppälän toimipisteen liiketoiminta  Puuttuu: aukioloajat ‎ taustakuva ‎ puhelimeen...

Keskisuomalainen Oyj Aholaidantie 3 Nenäkorut netistä aikuinen nainen kuopioJyväskylä Lehti- ja digimediat Tietosuojalauseke. Kuntosali, ryhmäliikuntatunnit ja Personal Training - palvelut ovat jäsentemme käytössä normaalisti huhtikuun loppuun saakka. Please enable Javascript to be able to use the page functions fully. Jos haluat, etteivät muut näe paikallaoloasi, voit estää sen asetuksista, elixia seppälä aukioloajat taustakuva puhelimeen. Jos luet kommentteja tai kirjoitat niitä, muut käyttäjät voivat nähdä, milloin olet kirjautuneena palveluumme. Poista Käytämme evästeitä sisällön yksilöimiseen, mainosten mukauttamiseen, mainosten seurantaan ja turvallisen käytön varmistamiseen. Näköislehti Haku Arkisto Lukijan kuvat Meidän juttu Menoinfo Blogit Stoori KSML. Asiakaspalvelu Tilaa Keskisuomalainen Ilmoitukset Vaikuta Edut Mediamyynti Tuotteet Aineisto-ohjeet Yhteystiedot Yhteystiedot Lähetä juttuvinkki Palaute Paikallislehdet Hankasalmen Sanomat Laukaa-Konnevesi Sampo Sisä-Suomen Lehti Viispiikkinen Viitasaaren Seutu Wiitasanomat Pikkukaupunkilainen Saarijärveläinen. Konsernijohto kävi laskelmia läpi vielä torstai-iltana, Ketola selvittää. Yrityksen mukaan Seppälän toimipiste on ollut taloudellisesti kannattamaton. Jos haluat, etteivät muut näe paikallaoloasi, voit estää sen asetuksista. ELIXIA Seppälä suljetaan Ketola kiisti Keskisuomalaisen haastattelussa helmikuussa, että kiinteistössä olleet sisäilmaongelmat olisivat olleet syy yt-neuvotteluiden alkamiseen, mutta esimerkiksi osa henkilökunnasta on vaihtanut työpaikkaa juuri tästä syystä. Lue 2 viikkoa maksutta! Etusivu Uutiset Kotimaa Talous Ulkomaat Urheilu Kiekko Jääkiekon MM-kisat Jalkapallo Neste-ralli MM-ralli Tänään Kulttuuri Oikaisut KSML. Elixialla on liikuntakeskuksia Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa ja Tampereella. We will help you become a member.

elixia...
Nainti videot suomi pornokuvat


Käyttämäsi selainversio on vanhentunut. Jos haluat jatkaa harjoittelua jossain muussa ELIXIA-keskuksessa, olethan meihin yhteydessä. Olet kirjautuneena tunnuksella Omat tiedot Kirjaudu ulos. Oma harjoittelu -valikon alivalikko. Klikkaamalla sivustoa tai selaamalla sitä annat meille luvan kerätä tietoja Facebookissa ja sen ulkopuolella evästeiden avulla. Liikuntakeskus ELIXIA Seppälä suljetaan sunnuntaina Keskisuomalainen Oyj Aholaidantie 3 PL , Jyväskylä Lehti- ja digimediat Tietosuojalauseke. ELIXIA Seppälä suljetaan