Haltin vaellus vaimo petti

Vähän kokemattomat vaeltajat lähdössä tarpomaan Kilpijärvi- Halti -Kilpisjärvi elokuun toisella viikolla. Paljon olen jo tietoa ammentanut täältä,  Puuttuu: vaimo ‎ petti. Lopuksi alasauma petti ja omenat pyörivät pitkin vuoren rinnettä alas. Periaatteessani huonoin hankintani ovat Haltin housut, mallia en nyt muista, mutta kalliit ne oli. Ensimmäisenä vaelluspäivänä irtosi vaimon rinkasta toinen olkaviileke. Ura petti suksen alla ajaoittain, mutta kantavuus lisääntyi vähitellen ylempänä. Nousun puoliv'äliin mennessä olin jo tullut tunnin verran tuvalta. tuuli oli selvästi..

Kaunis pillu looking for love

Norjan maisemia ihaillakseen täytyy kävellä pieni matka korkeammalle kohdalle. Löysin sopivan vanhan moottrikelkan uran, jota seurailin. Huusimme hänelle, että ylitä jo joki sillä pikapuoliin siihen tarvittaisiin melkein vuorikiipeilijän taidot. En tiedä mikä on virallinen suositus veden keittämisen suhteen tällä hetkellä, mutta juomavettä en oo ruukannu keitellä tuolla alueella. Ruumiinrakenteeltaan hän muistutti jonkin verran ehkä kaikkien aikojen ylivoimaisinta urheilijaa, kreikkalais-roomalaisen painin supermiestä, Aleksandr Karelinia. Ja keitäs siellä tuvassa makoilikaan, Savon kollithan ne siinä. Ohitamme vuokraustuvan, tullin ja poliisin kämpät sekä Soneran tuvan.

Lopuksi alasauma petti ja omenat pyörivät pitkin vuoren rinnettä alas. Periaatteessani huonoin hankintani ovat Haltin housut, mallia en nyt muista, mutta kalliit ne oli. Ensimmäisenä vaelluspäivänä irtosi vaimon rinkasta toinen olkaviileke. Eräs tuttavani lähtee mukaan ensikesän vaellukselle, ja tarkoitus olisi Olen kuullut että Haltille vievää reittiä kutsutaan "valtatieksi", onko sielä aina paljon porukkaa? .. Oltiin sovittu ettei herkkuja oteta (laihdutus), mutta petin lupaukseni. löysin jostain taskusta suklaapötkön ja joka kerta vaimo usko sen olevan ainoan. Ura petti suksen alla ajaoittain, mutta kantavuus lisääntyi vähitellen ylempänä. Nousun puoliv'äliin mennessä olin jo tullut tunnin verran tuvalta. tuuli oli selvästi.

Fressi leppävaara aukioloajat big brother jouko


Pian selvisi, että hiihtäjät ja kelkat olivat samaa porukkaa. Nimismiehen kämpällä pysähdyttiin jututtamaan kahta kalassa olevaa herrasmiestä.

Vaimolle isoa ateena liikuntakeskus


Mikko oli käynyt tämän matkan aikana Valtijoella, joka oli kuulemma eräs Käsivarren hienoimmista paikoista. En jaksanut edes käydä katsomassa köngästä, vaikka ensimmäistä kertaa täällä olinkin. Ruokailu ja kamat kantoon.