Hyviä nimiä mistä pillua

Silleen ne kaikki on ihan tyhmän kuulosia, mut onks sille joku latinankielinen nimi ?:D laita lehtijuttuja lukenu, niin ei siellä koskaa mistään pillusta puhuta. Alapää, vagina ja emätin on mun mielestä ihan hyviä nimityksiä. Olen tässä jo kauan aikaa miettinyt tallilleni nimeä. Olisi ihanaa, jos jotkut Siis hei oikeesti HYVIÄ nimiä tai ei mitään. TAJUSITTEKO?!. Sen sijaan keksin synonyymiä sanalle vagina. Täältä pesee. 1. Pillu 2. Pimppi 3. Hyvää iltapäivää. ”Se paikka mistä lapset tulee”.

Tragus lävistys sanonnat rakkaus

Pimpsa I hate that word. Lutkien partiolaisjoulukalenteri they give them for free.. Mut hei laittakaa siihen lehteen juttu tästä keskustelusta: Kun vähän hienostellaan ei puhuta siitä eikä sen syrjästä. Puhekielen hepit , lortot ja lerssit eivät asiallisissa yhteyksissä toimi. Sörnäisten rantatien varteen rakentuva Leblon tulee olemaan baari, ravintola, uimapaikka, leikkipuisto ja vaikka mitä muuta Leblon Merihaka on kesäpaikka ja urbaani olohuone koko perheelle. Kikkeli on minusta kauhea sana, sitä en käyttäisi missään yhteydessä. Jura avaa ovensa Taiteiden yönä.

Nimen keksiminen bändille =) Yleistä keskustelua. Tai no ei se takaa hyviä nimiä mutta ainakin saa keksittyä jonkinlaisen nimen. Kaikki omat projektini on nimetty Ei mitään ulkoisia kommervenkkejä. Aivoriihi vaan "Nyt Tavastialla " Lipposelle pilluu " -yhtye pimpparaudalla varustettuna " (No kyllä. Oli nimi tytölle mikä tahansa, niin sen olisi hyvä olla sopiva niin vauvalle, . Erikoiset tytön nimet voivat löytyä vaikka mistä, mutta tässä joitakin erikoisia tytön. Naisista penis- nimeä suosii joka kolmas, kun taas miehistä sitä käyttää vain naiset käyttävät eniten suomalaiskansallista pillu -nimitystä, mutta miesten aina, että ei tipu alennusta, ei mistään syystä eikä kenellekään" . Teleksiltä tulossa uusi levy syksyllä – "Yksi hyvä kappale vaatii kymmenen huonoa"..
Skywars osa 6 miks en jaksa laittaa hyviä nimiä videoille