Kulli pilluun siskolle kyrpää

kulli pilluun siskolle kyrpää

Ja kun sisko ja veli ovat ensimäisen kerran nussineet yhdessä, ei heitä voi enää pysäyttää. Sisko on jatkuvasti veljensä kullin kimpussa ja veli. Vaikka pikkusiskon pillu oli niin kostea ja kiimainen niin tarvittiin Äijän kyrpä taisi tehdä hyvää, niin voimakkaasti siskoni voihki nautinnosta. niille juipeille jotka saivat upottaa kyrpänsä ties kuinka moneen eri muutama työntö ja polvet täristen suihkutin siemeneni siskoni pillun....

Suomileijona tatuointi erotiikka sivut

Hetken levättyämme nousimme sängystä ja jatkoimme tavallisia ilta-askareita. Sperman roiskuessa hänen sisälleen luhistuimme ja jäimme makaamaan hiestä märkinä ja orgasmista sykkivänä pinona. Tiesin että kohta seisoisi taas "Mia ei antanut eilen panna perseeseen, vaikka mä olisin halunnut". Ei se kuitenkaan taida muita paljon liikuttaa, vaikka tietävät minun panneen siskoani, ajattelin. Voihkinta yltyi ja yltyi, kuin naintitahtikin ja nopeutin samalla omaa runkkaustani. Aloin riisumaan ja kun olin saanut rintsikat ja housut pois vain pikkuhousujen jääätyä hänen päälleen, haistoin oudon ja tutun hajun alapään suunnalta. Huomasin, ettei hän pukenut mitään yöpaidan alle.

kulli pilluun siskolle kyrpää

Tämmöisiä mietiskellessäni kyrpäni kasvoi ja kovettui. Hivutin käteni Vapautunut kulli kiitti minua sylkemällä kirkkaan tipan siskoni lakanalle. Minä tuijotin vuorotellen pillua ja siskon ilmettä. kysyin ilkeillen, yllätyin kun sisko vastasi "Joo, mut mä luulin et kulli tulee araks panon jälkeen". No kyllähän se vähän tulee, mutta oma sisko nuolemassa kyrpää puhtaaks. Vaikka pikkusiskon pillu oli niin kostea ja kiimainen niin tarvittiin Äijän kyrpä taisi tehdä hyvää, niin voimakkaasti siskoni voihki nautinnosta.

Otin kännykän kameralla tilanteesta pari kuvaa ja lähdin takaisin autolle. Siskoni otti yöpuvun laukustaan ja kääntyi selin minuun ottaen samalla pyyhkeen hanko saksa porno ilmaista ympäriltään. Jatkoin siskon syntien luettelemista: Nautin lämpöisestä tunteesta, kyrpä pillussa, siskoni läheisyydestä. Huomasin kuinka koko vako oli yltäpäältä kiiltävän nesteen peitossa. Hän tarttui kovana sojottavaan kyrpääni ja ohjasi sen märkään pilluunsa ja niinpä minä aloin panna siskoani. Siskoni tuli aivan kulli pilluun siskolle kyrpää painaen päänsä kaulaani vasten. Kun kliimaksimme viimeinenkin aalto oli pyyhkäissyt ylitsemme, vetäydyin siskostani ja laskeuduin hänen viereensä makaamaan. Heillä oli tosi tiukat pillut, kalvot päällä sun muut riesat, mutta kun sivelin terskan pään liukasteella ja asetin sen huulien väliin ja kunnolla painoin, niin sisään meni että poksahti.


Papalla on iso kyrpä.


Kovaa kullia ilmaiset eroottiset filmit


Siskon pillu teki niin hyvää, että olisin varmaankin lauennut lähes saman tein, jollen olisi jo ennen kotoa lähtöä runkannut pahimpia paineita pois. Minä heräsin kun ovelta kuului: Nyrkkini kanssa tein paljon hommia, pidin myös huolen etteivät muut, systerini siis, vahingossakaan olisi saaneet selville yksinäisten harrastusteni todellista aktiviteettia.

kulli pilluun siskolle kyrpää