Kuntosali hämeenlinna anopin nainti

Jo vuodesta Hämeenlinnassa Hätilän sydämessä toiminut perinteikäs kuntosali, jossa viihtyvät kaikenikäiset ja tasoiset kuntoilijat. Meiltä löytyvät modernit. Naisten tyylikäs kuntosali Hämeenlinnan keskustassa. Aina on hyvä päivä treenata - Avoinna 24 h.

Freda 51 anaali yhdyntä

Tutkitusti lihaksiston hyvä kunto ja vahvat lihakset takaavat paremman terveyden. Varaa aika omalle hyvinvoinnillesi jo tänään numerosta 03 ja tule viihtymään kanssamme! Kuntosalin lisäksi löydät meiltä myös solariumin. Voimassa olevalla salikortilla, pääset taas fitSTATIONIN jumppatunneille! KUNTOSALI KUNTO    Porttiniementie 27, Hämeenlinna    info kunto.

Naisten tyylikäs kuntosali Hämeenlinnan keskustassa. Aina on hyvä päivä treenata - Avoinna 24 h. Jo vuodesta Hämeenlinnassa Hätilän sydämessä toiminut perinteikäs kuntosali, jossa viihtyvät kaikenikäiset ja tasoiset kuntoilijat. Meiltä löytyvät modernit..

Lunasta oma passisi Fitness femmestä. Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset. Henkilökunta paikalla Ma-La Kuukausikortit voidaan maksaa joko kerralla tai osissa, jolloin summaan lisätään 5 euron laskutuslisä. Henkilökunta on paikalla maanantaista lauantaihin kello Edellyttää määräaikaista tai toistaiseksi voimassa olevaa vuosisopimusta. Ma ja Ti ja Ke ja To ja Pe Aina on hyvä päivä liikkua ja treenata! Etusivu Kuntosali Solarium Galleria Hinnasto Yhteystiedot.