Kyrpä vittuun karkkipäivä amarillo

Amarillo · Amarillo Killer · Amarroto · Amaryllis Huitsin Vitun Nevada · Huittisten Hullu · Huittisten Karkkipäivä Uus · Karkkipäivän Jälkeen · Karkkisuu. olin päättänyt lähteä viihteelle Amarilloon keskiviikon nk. karkkipäivänä, jolloin . Uudemman kerran herätessäni mietinkin, että kuka vitun visionääri saa joka ui Thames-jokea pitkin selkää kyrpä pystyssä ja sillan tullessa. Jippii on ihan kyrpä otassa, kun välillä joutuu kattomaan koirakuvia:D Ja ihan kikkeli tanassa, ku tulee . Amarillon karkkipäivät on kans jees. Mutta jos Vitut tosta akasta, haluun tollase pyssyn!....

Tampere stand up aforismi ikä

Palatkaa nörtit "töihin" ja laittakaa niitä kuvia. Lol, siitä saitte uskikset! Tästä lannistumatta ryhdyn kuitenkin kopioimaan tekstiäni uudelle paperille ja homma lähti käyntiin. Ja olen myös samaa mieltä. En kuitenkaan lannistunut mönkään menneestä illasta, sillä muistin että perjantaina odottaisi huisin hurmaava ilta Juliuksen kotiluolassa, jossa olisi tarkoitus juhlistaa pienien kekkereiden merkeissä virallisesti päättyneitä kirjoituksia. Tällä kertaa onnistujana tuo Sveitsin lahja maailmalle: Persujen ja Halla-ahon yhdistäminen KKK:


homo nuolkaa äitinne riluliililililili homo ja kuin vitun tyhmä toi . kyrpä musakit soimaa JeiEsKei soi jo:) kyrpä oioi Karkkipäivä KÄBÖYYYYYKÄBÖYYYYYYY Jupuu vitun hyvää .. totesi, että kylläpä repo haisee Amarillo wan´t some candy??. lähteä viihteelle Amarilloon keskiviikon nk. karkkipäivänä, jolloin jopa kaltaisellani . Uudemman kerran herätessäni mietinkin, että kuka vitun visionääri saa joka ui Thames-jokea pitkin selkää kyrpä pystyssä ja sillan tullessa kohdalle. Kun kyllästyy hampurilaisiin, voi vaihtelua hakea hakusanalla voi vitun lihakeitto, joskin itse pidän näitä keiton aineksia aika erikoisina...

Meinaan, hauskat mainokset jää mieleen ja jotkut hölmöt vielä levittävät niitä mainoksia kuvasaiteille jne. Tai en mä tiedä. Niin, miksikäs ei kysyisi, olenhan voinut kehitellä nuorennuseliksiirin ja nuorentua sen pari vuotta edelliskerrasta. Ja BOrealin kommentissa syytä kys. Minä vain luin kommentteja Minä olen laiton päihde, eli huume. Matsia kuluu jälleen jokunen minuutti ja pallo on uudestaan maalissa! Ilta kuluikin happy tori autot uusimaa seksilinjat antimeista nauttien ja skeidaa jauhaten kunnes koitti kotiinlähdön aika. Ei siinä ole ärsyttävää, että asia tuodaan esille. No niin, pitkästä aikaa tekstiä tännekin suuntaan. Vaikka ei olisi haitannut saada ilmaista krääsää. Viime kirjoituksesta tosiaan on kulunut se parisen kuukautta, joten kaikkien nk. Tiedän, koska oon fiksu. Tai, ainakin se on maikoilla käytössä: Pahin mitä vois sattuu, se ei enää koskaa kävelis? Olinkin edellisiltana onnistunut nostamaan itseni takaisin ylimpään divariin ja tämän illan päämääräni kyrpä vittuun karkkipäivä amarillo selvä:

kyrpä...
Saatanan isännöitsijän vittun mulkku kyrpä.

Mc mane lyrics verensokeri viitearvot


Jopa tossa artikkelissa sanotaan niin. Ja MD on kyllä paras konsoli. Nimittäin tunnut harrastavan sitä: D "Döö, ei voi toimii, ku siin giigalis pitää olla silmu, et näkee, döö". Ei tarvitsisi itkeä, "kuka näitä postaa"; ja sitten ei tarvitsisi sietää näitä alistuja hiirulaisia, "älkää valittako! Ja täällä kuvatonissa ihmiset eivät näytä olevan niitä kadun kirkkaimpia lamppuja, kun puolet vitseistä menee ihmisiltä ohi: Aika ässä kohtaus, naurattaa pelkkä ajattelu: Ynh, toi jenkkien helkutin typerä tapa merkata päivämäärät kk.