Poikaystävälle ystävänpäivälahja turun karting

poikaystävälle ystävänpäivälahja turun karting

Etsitkö yrityksen Turku Karting tarkempia tietoja. Paikkakunnalta [Turku] löytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii Harrastuspaikka -toimialalla. Karting. Koe hauska ja vauhdikas elämys ajoradalla. Lahjakortit voimassa 9 kuukautta. Karting -radalta ei puutu vauhtia, kihelmöivää kilpailuhenkeä tai hauskuutta. Karting -ajo aikuiselle (Turku). Turku. 20 € Katso lisää >. Uutta! Koe vauhdin.

Alastons soho helsinki

Kesällä karting-ajoa on mukava harrastaa ulkotiloissa - ainoa vaatimus on, että rata on märkä. Tällä hetkellä elämyksen sisältävä lahjakortti on suosittu lahja miehelle iästä riippumatta, mutta yhä useammin rallielämys on myös lahja naiselle. Ajoelämykset Alastaro moottorirata Driftaus Mönkijät Moottorikelkat Ralli Rallikyyditys Ralliauton kyytiin Crosscart Crosskart Karting Karting Hyvinkää Crosskarting Näytä kaikki. Hemmottele läheistäsi Golden Moments-elämyslahjalla; se tulee varmasti olemaan yksi ikimuistoisimmista lahjoista, jonka hän tulee koskaan saamaan! Crosskart-tutustumisajo Crosskart-tutustumisajo yhdelle Hyvinkäällä Sijainti: Lahja vuotiaalle pojalle Syntymäpäivälahja vuotiaalle Syntymäpäivälahja vuotiaalle nai Anna lähimmäisellesi personalisoitu elämyslahjakortti, joka tekee lahjasta entistä erityisemmän.

poikaystävälle ystävänpäivälahja turun karting

Karting -ajelu on suosittu elämyslahja, polttarien ja synttärien kestohitti. Lahjan saaja pääsee hurjastelemaan ranskalaisvalmisteisilla SODI-kartingautoilla. Karting ja Crosscart-ajoelämykset vievät vauhdilla ja hyväntuulisuudellaan mukanaan. Ainutlaatuinen elämys porukalla koettavaksi tai itselle viikonloppua. Kart in Club on laajentanut toimintaansa myös Turkuun. Lokakuussa tehtyllä liiketoimintakaupalla Turku Karting siirtyi Kart in Clubin hallintaan, ja siitä..


Liity mukaan Facebook Google plus Twitter Linked in Pinterest YouTube. Karting Seksi chatti pillua netistä Ainutlaatuinen ajoelämys lahjaksi tai itselle Karting ja Crosscart-ajoelämykset vievät vauhdilla ja hyväntuulisuudellaan mukanaan. Sijainti Koskelantie 39, Helsinki. Syntymäpäivälahja Syntymäpäivälahja Syntymäpäivälahja vuotiaalle Syntymäpäivälahja vuotiaalle tyt Lahjakorttimme ovat voimassa "poikaystävälle ystävänpäivälahja turun karting" kuukautta ostopäivästä eteenpäin. Etsi paras syntymäpäivälahja tai lahja muihin juhlatilaisuuksiin Golden Momentsilta. Virkistyspäivä Sekä yksityisasiakkaiden elämyslahjoihin että virkistyspäivien, kesätapahtumien ja asiakastilaisuuksien ohjelmaan voidaan ottaa lisäpalveluita, kuten kuljetus tapahtumapaikalle ja takaisin, ruokailu, sauna tai koulutusluento. Crosskart-kokeilupaketti Crosskart-kokeilupaketti yhdelle Hyvinkäällä Sijainti: Mitä lahjaksi 50 vuotiaalle naisell Lahja vuotiaalle pojalle Syntymäpäivälahja vuotiaalle Syntymäpäivälahja vuotiaalle nai Karting-radalta ei puutu vauhtia, kihelmöivää kilpailuhenkeä tai hauskuutta. Enää sinun ei tarvitse kuluttaa aikaa miettien lahjaideoita, sillä Elämysmetsästäjämme ovat tehneet työn puolestasi. Lahjat kategorioissa Kauneuteen liittyvät lahjat Lahjat herkuttelijoille Ylelliset elämykset Opettavaiset lahjat Elämykset kesällä Elämykset talvella Romanttiset lahjat Viikonloppuelämyset Lahjat monelle. Kilpailua kavereiden kanssa hyvässä hengessä Karting-ajelu on suosittu elämyslahja, polttarien ja synttärien kestohitti. Järjestys Suosituimmat Edullisin Kallein. Karting-ajelu on klassinen polttarilahja, mutta se sopii hyvin myös vaikkapa synttärilahjaksi tai yhteiseen illanviettoon sekä miehille että naisille. Mistä voin löytää elämykset lähellä minua? Meiltä löydät sopivat lahjat ystävänpäivään, poikaystävälle ystävänpäivälahja turun karting, isän tai äitienpäivään, syntymäpäiville tai häälahjaksi. Ilmailu Ilmailu Varjoliito Purjelento Lentäminen Elämyslento Vaijeriliuku Kuumailmapallo Hävittäjät Hävittäjän kyytiin Suihkukone Benjihyppy Benji hyppy Näytä kaikki. Syntymäpäivälahja vuotiaalle Syntymäpäivälahja 40 vuotiaalle nai

poikaystävälle...