Reetta blogi xl naisia

reetta blogi xl naisia

Lista 40++-vuotiaiden, upeiden, aikuisten naisten blogeista! Aikuisen naisen elämää sulostuttava blogi, jota tekevät ja tuottavat XL Cheap & Chic. Reetta -leggingsit ovat todelliset luottoleggarit, jotka sopivat tunikoiden ja mekkojen alle niin vapaa-aikaan kuin toimistoonkin! Lotan päällä on koko XL. Pääosin apuna ovat olleet muiden blogit ja youtube jos mikä on auttanut kummasti. Ajattelin siis muutaman näistä vinkeistä jakaa, joka ensimmäinen liittyy...

Bb niko blogi oriflame joulukalenteri

Sisustus ja sepustus Soilen sisustusblogi. Pitsimekko ja mitä on tullut tehtyä. Follow Your Dreams Viehättävän Tiinan tyyliä ja elämää. Babler Oy © Käyttöehdot contact babler. Eli asiakas tilasi aamupäivällä ja sai jo muutaman tunnin kuluttua siitä lähetyksen kotiovelleen Kouvolassa: Räikköselle valtava takaisku, Bottas kolmantena — IS seuraa Belgian F1-kisaa Käykää ihmeessä tutustumassa, jos olette siellä suunnalla liikkumassa! Live now - dream later!


reetta blogi xl naisia

Samaisella Hämeenlinnan reissulla tapasimme ihanaisen Instagramin Stories -puolelle, joten ei siitä sen enempää täällä blogin puolella. Lista 40++-vuotiaiden, upeiden, aikuisten naisten blogeista! Aikuisen naisen elämää sulostuttava blogi, jota tekevät ja tuottavat XL Cheap & Chic. Hän kirjoittaa Me Naisten nettisivuille muuttanutta Tyyliä metsästämässä - blogia, joka on yksi Suomen pitkäikäisimmistä lifestyle- blogeista..

LifestyleOma elämäRaskaus. My blog is about my style, beauty and lifestyle. Follow Your Dreams Viehättävän Tiinan tyyliä ja elämää. Kiitos kunniasta päästä listaan - ja tosi hieno homma että keksit tehdä tällaisen blogikollaasin. Vaikka kesää on vielä jäljellä niin kuitenkin se syksy on jo nurkan takana. Näin stailaat kesämekon syksyyn Ei minkäänlaista katsetta vasempaan tai oikeaan, koska se oikeus. Pehmeyttä, kuoseja ja ihania värejä - Nectarinen syksy Uusi tukka ja paita toimistoon! Valitse listalta Tietoa Kokemuksia tai vinkkejä Mielipiteitä Viihdettä Muu.