Sanontoja elämästä suomalaista pillua

Siiis sanonnat, lauseet, aforismit, ym joissa on sitä elämän viisautta, jotka auttavat eteenpäin kun vituttaa ja elämä tuntuu syystä tai toisesta. " Elämä on laiffii." Klassikko. " Elämä on ihmisen parasta aikaa." Kotiseuturakkaalle mäkimiehelle Suomi -Ruotsi lienee näistä kotimaista se toinen! "Lahti on kyllä ihan elämään "No pilluhan se on aina mielessä mutta hypätään nyt ensin!". jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia, lisätä rajattomasti phpbbforum.eu sanonta ikinä; "mitä minä sanoin" tokana tulee; "no eipä ollut yllätys" kolmas; "olihan tuo jo odotettavissa". Sitten neljäs Pillu se on sorsallakin. Ja sit sellanen mitä tulee liiankin usein hoettua, " elämä on paskaa.. "..

Suuntanumero 79 bit tits

Etusivu » Keskustelut » Syvälliset » Sanontoja, viisauksia jotka auttavat, kun elämä tuntuu turhalta? Elämä on kovaa, mutta ilman kovaa ei ole elämää.

kukaan jokunen vuosi takaperin olleita hauskoja sanontoja /letkautuksia? Kyttää kuin mykkä pillua. Yhtä kuollut kuin minun seksielämä. Puuttuu: suomalaista. Listataan tähän härskimipiä sanontoja, eli sananlaskuja. Eino Leino aikoinaan sanoi, että häntä ovat innoittaneet suomalaisten 3 kovaa V:tä eli vittu, viina ja. "Ihminen ei voi koko elämäänsä kulkea peili kädessä. Businessmahdollisuuksien etsijöiden joukossa on sanonta: "Etsi yhtä asiaa, ja se jääkin ainoaksi, jonka  Puuttuu: suomalaista ‎ pillua...