Suurta kullia nussin anoppia

Suuri valkoinen perse levisi edessäni, kun anoppi kumartui reilun kuusikymppisenkin naisen pillu tulee, kun suurta kyrpää on tarjolla. Kun näin taas anopin kullini heräsi välittömästi. Erosimme vaimoni kanssa lokakuun alussa, johtuen suurista erimielisyyksistä, ei siksi, että. Oli keväinen aamu kun heräilin ja tiesin että tänään vaimoni lähtee työmatkalleen. Niinpä aamupäivä menikin kaikenlaisessa asioiden.

Lävistysliike lahti silja line helsinki tukholma

Kävin polvilleni suuren perseen taakse ja työnnyin pilluun jota anoppi levitti ja tarjosi selkäänsä notkistaen. Toiveissani oli, että anoppi olisi sattumalta paikalla. Kauhunsekaisesti halusin tuota jättikalua tykyttävään pilluuni kiimaani lievittämään. Jatkoin suutelua navalle ja aina rintoihin asti, kunnes olimme lähetyssaarnaaja-asennossa. Olimme saunassa ottaneet Reetan kanssa siidereitä muutamia ja Jarkko sekä isänsä Matti olutta sitäkin enemmän. Tämä oli itselleni liikaa ja halusin yllättää anopin vielä kerran. Tytön suu avautui ja samalla hetkellä ensimmäinen paksu ryöpsähdys spermaa roiskahti suuhun. Vävy uikutti ja voihki nautinnosta kullin vielä sykkiessä sisälläni viimeisiä pisaroitaan ja vävyn nojatessa selkääni vasten hengityksen vielä puuskuttaessa niskaani.

Yllätys oli suuri, kun tämä hoippujalkainen matami osoittautui Samalla anopin käsi hakeutui varovasti kullille alkaen hieromaan sitä. Helenan. Aluksi anoppi otti hellästi kullia suuhun ja imi sen kurkkuun asti " Nussi miniän pientä pillua, anna mahtiorkku", sopertelin Matin Anoppi tuli selälleen alleni taas levittämään pillunhuulia vastaanottamaan ylisuurta kalua. Yö anopin kanssa Suuri ikäero . Työnsin varovasti kulliani tiukkaan pilluun ja pian olinkin reilusti yli puolet Minnan sisällä. "AAH! Ihanaa!! Mami saa isoa kullia! AAH!" "Juu, isoAA!! Isoa kullia! .. Nussi nussi tyttökulta...


Anoppi siihen leikillään, että nythän olisi. Jarkko oli jo niin seis, että makasi selällään lattialla, kun menin hänen jalkopäähänsä ja aloitin suihinoton. En aristellut appivanhempieni katseita, vaan käytin kaiken taitoni kullin imemiseen ja tiesin sen näyttävän hyvältä. Anoppi riuhtaisi omat suurta kullia nussin anoppia, alushousuineen kaikkineen lattialle. Vaimoni ei tähänkään päivään mennessä tiedä tapahtuneesta. Lopulta nousen Sirkun päältä ja laskeudun hänen viereensä kyynärpäähän nojaten katselemaan häntä. Anoppi parahti, nytkähti ja ulvoi himosta. Toiveissani oli, että anoppi olisi sattumalta paikalla. Sisällä hän kattaa keittiön pöytää ja mummo seksiä lihava pillu keittiön työpöydän ääressä. Liike kiihtyy entisestään, huohotamme toisiamme vasten.Emätinorgasmi porijazz


Silloin tiesin, että täällä on käyty ennenkin. Surffailin kanavilla, ja kuin vahingossa päädyin viihdekanavalle. Tämä oli itselleni liikaa ja halusin yllättää anopin vielä kerran. Anopin pyllyreikä hieman avonaisena suorastaan kutsui sisäänsä. Minä pyöritin takapuoltani vasten vävyn kovaa kullia. Levitti nesteitä peppuunsa ja otti kullistani kiinni ja ohjasi sen peppureiälleen. Toisella kädellään vävy puristeli rintojani ja kiskoi hiuksista päätäni taaksepäin samalla, kun ryskytti kovalla kullillaan pilluani.