Vaimon tissit miehiä

Eikä sun tisseissä oo vikaa, vaan sun miehen aivot vaan sattuu oleen rusinat. . Vaimollani on kuitenkin DD-kupin rinnat ja mielestäni ne ovat. Naiselliset rinnat miehelle luonnollisesti, onko mahdollista? Rinnaton .. Minulla vaimo huomautti ensi kerran saunassa rintojen kasvamisesta. Harmi, ettei vaimosi anna sinun käyttää palleatuellisia rintaliivejä! Kyllä tissit omistavan miehen kanssa voi nussia, jos hänellä on rintaliivit  Vaimo tykkää vilautella | sivu 3...

Salatut elämät kari seksikauppa joensuu

Jos ei halua, että tissejä katsellaan niin silloin käytetään umpinaisempaa puseroa. Näin AVAn haastattelemat miehet vastasivat: Kuinka isoksi rintasi kasvoivat noilla lääkkeillä tuossa ajassa? Osta naisten rintsikat ja tunge niihin vaikka nillkasukkia. Haluaisin päästä kokoon G. Jos tälläisia on niin saako ilman reseptiä ja jos vaatii reseptin niin onko hankala saada?

Naiselliset rinnat miehelle luonnollisesti, onko mahdollista? Rinnaton .. Minulla vaimo huomautti ensi kerran saunassa rintojen kasvamisesta. Ärsyttävää ystävälläni on valtavan isot tissit on muutenkin kyllä pullea mun vaimo tuijottaa koko ajan mun kaverin haarojen väliä kun kerran. Eikä sun tisseissä oo vikaa, vaan sun miehen aivot vaan sattuu oleen rusinat. . Vaimollani on kuitenkin DD-kupin rinnat ja mielestäni ne ovat.