Ystävyys aforismit suomiseksivideot

Enkeleitä on, mutta joskus heillä ei vaan ole siipiä, ja kutsumme heitä ystäviksi. ** * Hyvän ystävän ajatteleminen, tekee päivästä iloisen. *** Hyvät ystävät. Ystävälle ja rakkaalle. Ei kukaan, joka keventää toisen taakkaa,. ole maailmassa hyödytön. Ei se, miltä me näytämme,. eikä se, mitä me. Aforismit, aforismeja, mietelauseet, mietelauseita, sanonnat, sanontoja, "Tosi ystävyys on kuin hyvä terveys, sen arvon huomaa vasta kun sen on menettänyt...

Sihteeriopisto jkl tädin pillu

Ollaan ananas ja kookos. Äijillä ei ole ystäviä, vaan kavereita. On helpompi antaa anteeksi vihamiehelle kuin ystävälle.

Enkeleitä on, mutta joskus heillä ei vaan ole siipiä, ja kutsumme heitä ystäviksi. ** * Hyvän ystävän ajatteleminen, tekee päivästä iloisen. *** Hyvät ystävät. Ystävälle ja rakkaalle. Ei kukaan, joka keventää toisen taakkaa,. ole maailmassa hyödytön. Ei se, miltä me näytämme,. eikä se, mitä me. ' Ystävyys on yhteinen sielu kahdessa ruumiissa.' Aforismeja /mietelauseita ja sitaatteja/lainauksia ystävyydestä.


Nikolai Gogol Kukaan ei olisi valmis elämään ilman ystäviä, vaikka häneltä ei puuttuisi mitään muuta. Vanha ystävä on kuin vanha viini Kun mies on sitä juonut, ei hän haluakaan uutta, koska vanha hänen mielestään on parempaa. Aarre joka ei lopu vaikka läikkyisi yli. Ystävä mielessä hyvä on olla parempi vieressä kuutamolla. Ystävyys on kuin helminauha - mitä enemmän sitä käytät, sitä hehkuvammin se loistaa! Hyvä ystävä on kullan arvoinen. Ystävä kuulee nekin sanat. Jos sinulla on ystävä tiedä, että sinulla on aarre. Sielusi salaisuutta valloita koskaan en. Jos sua ei ois ollut, oisin keksinyt sut. Ystävyys on kuin viinipullo. Youtube uuno thai hieronta nokia sinua en sitä tietäisi! Älä sorru sä pilkkaamaan, vaikka on hän mies tasamaan. Totuus on se, että joustava ihminen kuluttaa ystävyyssuhteensa loppuun aivan yhtä varmasti kuin rakkausjuttunsa ja poliittiset kantansa.